КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2019

Дорогі наші, любі діти! Шановні мешканці Дарницького району!

Дорогі наші, любі діти! Шановні мешканці Дарницького району!
Сьогодні до нас усіх прийшло найбажаніше зимове свято, яке чекають і люблять усi діти – день Святого Миколая. Це свято приносить до наших домівок світлу радість і добрі сподівання, а з ним розпочинаються новорічно-різдвяні гуляння.
 
Особливі сподівання на Миколая покладають понад 90 тисяч дітей з Дарницького району – а це найбільше у столиці. Знаючи це, Святий Миколай усім слухняним хлопчикам і дівчаткам приносить чудові солодкі подарунки.
 
Дарничани додали чимало роботи Святому Миколаю, адже тільки за 11 місяців 2019 року у нас в районі народилося 1980 хлопчиків, 1620 дівчаток, 90 двійнят та 43 трійні! Дарничани створили справжній демографічний бум у Києві!
 
Дарницькі дітки народжуються та виховуються дуже талановитими!
В районі понад 9 тисяч дітей займаються різними видами творчості. Це понад 40 дитячих народних та зразкових художніх колективів. Це 700 цьогорічних переможців міжнародних конкурсів. 3000 дітей займаються у художніх школах мистецтв.
 
Ми пишаємося кожною дитиною. Кожною юною зіркою, яку запалюють і в студії естрадно-духової музики «Сувенір», і в театральній студії «Теларії», i в наших хореографічних та співучих ансамблях. Цього року колиска талантів – Дитячо-юнацький центр Дарницького району - відсвяткував своє 50-річчя!
 
Шановні дорослі! Пам’ятаймо, що кожен з нас є своєрідним помічником Миколая і ми маємо подбати, щоб це свято залишило приємну згадку в серцях дітлахів.
Користуючись нагодою, усіх запрошую у приміщення Дарницької райдержадміністрації (вулиця О. Кошиця,11), де у зимовий канікулярний період гостинно чекає на дітвору «Вітальня Святого Миколая».
 
Кожна дитина має змогу розповісти віршик, написати листа з побажаннями та намалювати малюнок Миколаю, також зробити пам’ятне фото. Для малят організовано театралізовані новорічно-різдвяні вистави.
 
Нехай здійсняться Ваші омріяні бажання. Щоб кожній дитині і кожному дорослому Святий Миколай приніс подарунок!
 
Вірте у це свято! Вірте у диво! Нехай в Ваших серцях завжди горить вогник радості і щастя! Гарних і веселих Вам свят! Тепла, миру, злагоди та добробуту Вашим домівкам! Зі святом!
 
 
 
З повагою,
виконувач обов’язків голови                                                                   Ярослав ЛАГУТА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.