Головна  →  Новини  →  12 грудня 2019

11 грудня 2019 року відбулися Установчі збори щодо формування нового складу Ради волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації

11 грудня 2019 року відбулися Установчі збори щодо формування нового складу Ради волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації

Першу Раду волонтерів, як постійно діючий консультативно-дорадчий орган при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації створено 05 грудня 2014 року. На той час – основним напрямком роботи волонтерів була допомога Збройним силам України та добровольцям. Це була потужна і дуже дієва допомога. Ряди волонтерського братства постійно поповнювалися із бажаючих допомагати. Серед них і діти закладів освіти, і дорослі, і пенсіонери.

На жаль влітку 2019 року трагічно загинула голова Ради волонтерів – Марина Шеремет, яка теж докладала максимум зусиль, щоб Рада волонтерів Дарницького району ставала з кожним днем потужнішою.
Але, враховуючи вимоги сьогодення, з метою переформатування та розширення напрямів роботи Дарницькою райдержадміністрацією прийнято рішення про оновлення складу Ради волонтерів та обрання нового її керівного складу згідно Розпорядження № 906 від 07.10.2019 «Про утворення Ради волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації». До неї увійшли 15 представників за 7 основними напрямками діяльності та голова.

Більшістю голосів присутніх головою Ради волонтерів було обрано Раїсу Шматко – голову ГО "Всеукраїнський жіночий рух "Жінки за вільну Україну", члена Ради волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації попередньої каденції.

Заступником голови Ради волонтерів обрано голову Правління міжнародного благодійного фонду «Волонтерське об'єднання «Крила» Ярославу Токар, яка відтепер відповідатиме за публічну діяльність Ради волонтерів та інформаційну кампанію у соціальних мережах.

«Громада Дарницького району сподівається на Вашу підтримку та успішну діяльність, яка буде спрямована на кожного соціально незахищеного мешканця, в першу чергу, саме Дарницького району столиці», - зазначив перед присутніми керівник апарату Дарницької райдержадміністрації Микола Калашник.

Учасники продемонстрували бажання плідно та конструктивно співпрацювати.

«На порядку денному урізноманітнення роботи Ради волонтерів в різних напрямках та налагодження співпраці з усіма зацікавленими організаціями які готові займатися волонтерством», - зазначила новообраний голова Ради волонтерів Раїса Шматко.

Вітаємо новообраний склад ради волонтерів та новообраного голову з побажаннями плідної роботи!

 
Перейти до спискуВерсiя для друку