Головна  →  Новини  →  9 грудня 2019

Перший Всеукраїнський форум «Українська ідентичність» відбувся в Дарницькому районі

Перший Всеукраїнський форум «Українська ідентичність» відбувся в Дарницькому районі

Більш ніж 50 організацій з усієї України, 44 з яких вже входять в новостворену "Асоціацію національно-патріотичних організацій" взяли участь у І Всеукраїнському форумi носіїв НПВ "Українська ідентичність", що відбувся 03 грудня цього року.

Координація дій у сфері національно-патріотичного виховання дітей та молоді та утвердження й популяризація в суспільстві українських національних цінностей. Таку головну мету поставили перед собою організатори заходу – громадська організація «Коралі» при підтримці Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.

Формат заходу передбачав практичні історії з життя "Як змінилися долі людей завдяки НПВ", висвітлення досягнень громадськості, обговорення "Все починається з родини та сімейних цінностей".

Присутні почули про здобутки та надбання від відділу НПВ Міністерства молоді та спорту України під керуванням Миколи Ляховича, а кожен учасник зміг прийняти участь в обговоренні питань та подальшому плануванні державної політики з питань національно-патріотичного виховання.

Перейти до спискуВерсiя для друку