Головна  →  Новини  →  5 грудня 2019

Від імені Дарницької райдержадміністрації та від себе особисто вітаю дарничан з Міжнародним днем волонтера!

Від імені Дарницької райдержадміністрації та від себе особисто вітаю дарничан з Міжнародним днем волонтера!

Дарницькі волонтери є однією з найбільших рушійних сил, завдяки яким відбуваються значні зміни в нашому суспільстві. На початку воєнних дій на Донбасі нам вдалося вистояти завдяки фантастичному волонтерському руху.

Наші волонтери приносять користь людям своєю постійною готовністю прийти на допомогу ближньому у скрутний час, бажанням змінювати свій район, своє місто, свою країну та світ на краще.

Рада волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації, впродовж останніх п’яти років допомагає нашим захисникам, хворим людям, дітям, започатковує соціальні проекти, організовує культурні та патріотичні заходи.

Наразі продовжується перезавантаження роботи Ради волонтерів, розширення направлення їхньої роботи та обрання голови.

Роль волонтерства сьогодні лише зростає, а волонтерські проекти іноді змінюють сучасну реальність та вектор розвитку країни.

Дарницька райдержадміністрація завжди готова підтримувати важливі для нашого суспільства ініціативи. Кажуть, що волонтерство — це найкоротший шлях до щастя. Віддаючи, ми отримуємо ще більше взамін. Сучасний світ можливостей доводить, що волонтером може стати будь-яка людина, якій не байдужа доля суспільства та яка знає, що може допомогти собі та іншим. Окрім того, що волонтери допомагають тим, хто цього потребує, вони ще й постійно знайомляться з новими людьми, подорожують, відкривають у собі нові таланти та розвивають корисні навички. Найзручніший спосіб отримати весь цей досвід — це взяти участь в одній з волонтерських програм. Це і допомога дітям, багатодітним родинам, людям похилого віку, військовослужбовцям, переселенцям, жінкам, що постраждали від домашнього насильства.

Висловлюю подяку волонтерам України за їх зусилля, спрямовані на допомогу ближнім та на захист країни! Бажаю всім успішного здійснення задуманих проектів!

 

З повагою
виконувач обов’язків голови                                                       Ярослав ЛАГУТА

Перейти до спискуВерсiя для друку