Головна  →  Новини  →  18 листопада 2019

Надайте свої пропозиції щодо функціонування сміттєспалювального заводу «Енергія»

Надайте свої пропозиції щодо функціонування сміттєспалювального заводу «Енергія»

16 листопада 2019 року Дарницькою районною в місті Києві державною адміністрацією за ініціативи громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації були проведені консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення щодо функціонування на території Дарницького району міста Києва сміттєспалювального заводу СП «Енергія» КП «Київтеплоенерго».

Повну версію проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення щодо функціонування на території Дарницького району міста Києва сміттєспалювального заводу «Енергія» КП «Київтеплоенерго» ви можете переглянути за наступним посиланням – Консультації з громадськістю щодо функціонування заводу «Енергія» 16.11.2019.

На громадських обговореннях оприлюднений наступний ВИСНОВОК.

Пропонуємо Вам надати свої пропозиції та доповнення до висновку. Пропозиції та доповнення просимо направляти виключно на електронну адресу відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (відділу) – [email protected] або офіційно звернутись до відділу роботи зі зверненнями громадян  протягом семи днів з дня публікації даного оголошення до 24.11.2019 року включно.

Зауважуємо, що пропозиції надані в коментарях під зазначеним повідомленням враховуватись не будуть.
Пропозиції будуть розглянуті на засіданні тимчасової робочої групи громадської ради при Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації 25 листопада 2019 року. Наголошуємо, що пропозиції мають бути надані виключно в межах питання, що було розглянуто під час консультацій з громадськістю.

Перейти до спискуВерсiя для друку