Головна  →  Новини  →  15 листопада 2019

Допомога сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах в Дарницькому районі

Допомога сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах в Дарницькому районі

Щороку кількість сімей, які опинились у складних життєвих обставинах та дітей, відібраних від батьків, збільшується, тож необхідна максимально ефективна координація та використання всіх наявних ресурсів громади для мінімізації наслідків та покрашення якості надання послуг особливо вразливим категоріям населення.

Обговорено питання щодо переадресації клієнтів, напрямки співпраці для професійної допомоги на шляху до якісного життя родин.
13 листопада 2019 року на базі СОС Дитячі Містечка відбувся круглий стіл на тему: «Взаємодія суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах в Дарницькому районі міста Києва» в якому взяли участь представники Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, «Родинного дому» м. Києва, Київського міського центру соціально-психологічної допомоги (вул. Ново-Дарницька, 26), відділу охорони здоров’я Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, управління праці та соціального захисту населення Дарницької районної в місті Києві, Дарницької районної філії Київського міського центру зайнятості, служби у справах дітей та сім’ї Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та спеціалісти Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дарницького району в місті Києві, а також дотичні до теми громадські організації та благодійні фонди.

Перейти до спискуВерсiя для друку