Головна  →  Анонси  →  1 листопада 2019

Інформаційне повідомлення

Інформаційне повідомлення

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація за ініціативи громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації проводить консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення щодо функціонування на території Дарницького району міста Києва сміттєспалювального заводу СП «Енергія» КП «Київтеплоенерго».

Варіанти вирішення питання:
- модернізація системи очищення димових газів на сміттєспалювальному заводі СП «Енергія» КП «Київтеплоенерго» ;
- розгляд ризиків пов'язаних з функціонуванням сміттєспалювального заводу СП «Енергія» КП «Київтеплоенерго» без його модернізації;;
- будівництво для потреб міста нового сміттєпереробного заводу;
- впровадження в місті Києві системи сортування сміття.

Прийняте рішення поширюватиметься на мешканців Дарницького району та міста Києва в цілому.

Інші заінтересовані сторони: Київська міська рада, структурні підрозділи виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунальні підприємства, зокрема КП "Київкомунсервіс" та КП "Київтеплоенерго".

Очікувані результати від проведення в життя рішення: зменшення шкідливого впливу на здоров’я мешканців Дарницького району, поліпшення екологічного стану міста Києва, зменшення обсягів викидів у повітря шкідливих речовин, закриття та подальша модернізація заводу СП «Енергія» КП «Київтеплоенерго», будівництво в місті Києві нового сучасного сміттєпереробного заводу, впровадження комплексного технологічного сортування сміття.

Консультації з громадськістю у формі публічних громадських обговорень відбудуться 16 листопада 2019 року об 11:00 у Ліцеї «Інтелект» (актова зала) (проспект Миколи Бажана, 34а).

Для акредитації ЗМІ звертатися у відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату Дарницької райдержадміністрації (вул.О.Кошиця,11, каб.212) за наступним телефоном - (044)564-90-19.
Вхід на консультації з громадськістю вільний. Реєстрація учасників публічних громадських обговорень здійснюється за пред’явленням документу, що посвідчує особу (паспорт).

Порядок обговорення згідно порядку денного буде викладений окремим повідомленням.
Пропозиції та зауваження стосовно питання функціонування на території Дарницького району сміттєспалювального заводу СП «Енергія» КП «Київтеплоенерго» надсилати на електронну адресу - [email protected] до 10 листопада 2019 року.

Адреса та номер телефону за яким надаються консультації з винесеного питання – 02068, місто Київ, вулиця Олександра Кошиця,11, каб.212 (дні та години прийому – понеділок, четвер, з 16:00 до 18:00). Телефон - (044)564-90-19.

Відповідальна особа від органу виконавчої влади – начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв'язків з громадськістю за засобами масової інформації апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Коляда (02068, вул.Олександра Кошиця,11, каб.212, телефон – 563-65-55).

Відповідальна особа від громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації Олександр Лисенко (телефон - 050-358-55-33).

Результати обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації не пізніше 29 листопада 2019 року.

Перейти до спискуВерсiя для друку