КМДА Київська міська державна адміністрація


29 жовтня 2019

Запрошуємо до обговорення!

Шановна дарницька громадо! Запрошуємо Вас долучитися до публічних громадських обговорень з актуальних питань життєдіяльності Дарницького району.

Консультації з громадськістю проводяться з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для їх вільного доступу до інформації про діяльність органів виконавчої влади, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності зазначених органів. Проведення консультацій з громадськістю має сприяти налагодженню системного діалогу органів виконавчої влади з громадськістю, підвищенню якості підготовки рішень з важливих питань державного і суспільного життя з урахуванням громадської думки, створенню умов для участі громадян у розробленні проектів таких рішень.

Надати пропозиції щодо проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення для включення їх до орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2020 рік можна на електронну адресу - [email protected].



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.