Головна  →  Анонси  →  22 жовтня 2019

XII МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА - 2019

XII МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА - 2019

5-7 листопада 2019 (відновлювана енергетика, альтернативні види палива, енергоефективні та енергозберігаючі технології, обладнання, матеріали в енергетиці, промисловості, будівництві, ЖКГ, АПК)

XII Міжнародна спеціалізована виставка «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ. ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА - 2019» - ключова подія на території України в області ефективного використання паливно‑енергетичних ресурсів, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива відбудеться в м. Києві 5 - 7 листопада 2019 року на найбільшому в Україні міжнародному виставковому майданчику.

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України.

Наша країна має вражаючий потенціал ринку регенеративної енергії та «зелених» проектів і має одну з найпрогресивніших законодавчих баз у сфері відновлюваної енергетики, що містить економічні преференції. За оцінками експертів, Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність» викликає величезну зацікавленість у професійного товариства, інвесторів і широкого кола фахівців.

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: (044) 201-11-66, 206-87-86
e-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку