Головна  →  Новини  →  17 жовтня 2019

Дарничани гідно відзначили День захисника України

Дарничани гідно відзначили День захисника України

Фінальним етапом відзначення стало проведення військово-патріотичної гри «Патріот» та відкриття пам’ятного знаку правоохоронцям, які загинули під час виконання службових та бойових завдань.

Військово-патріотична гра «Патріот» проводилася на території навчально-наукового інституту №3 Національної академії внутрішніх справ, що розташований на вулиці Колекторній.

Переможцями гри стали одразу 4 команди із закладів освіти Дарницького району.

Програма військово-патріотичної гри «Я патріот» передбачала стройову підготовку, підтягування на перекладині, естафетний біг на дистанцію 60 метрів, розбирання, складання автомата, віджимання на брусах та навіть чищення картоплі на швидкість.

На змаганнях учасники показали свою готовність захищати Батьківщину, фізичну витривалість, згуртованість і дух патріотизму, мали можливість переглянути показові виступи спецпідрозділів.

Усі переможці були нагороджені дипломами та кубками, решта команд-учасниць – дипломами за активну участь у заході.

Цього ж дня, 16 жовтня 2019 року, в навчально-науковому інституті №3 Національної академії внутрішніх справ відкрили пам’ятний знак правоохоронцям, які загинули під час виконання службових та бойових завдань, а це понад 1000 осіб за останні 28 років.

 
Перейти до спискуВерсiя для друку