Головна  →  Анонси  →  9 жовтня 2019

Увага! Подовження терміну прийому документів до Ради волонтерів при Дарницькій райдержадміністрації

Увага! Подовження терміну прийому документів до Ради волонтерів при Дарницькій райдержадміністрації

Увага! Подовження терміну прийому документів до Ради волонтерів при Дарницькій райдержадміністрації

На багаточисельні прохання дарничан-волонтерів та у зв’язку із виданням Дарницькою райдержадміністрацією розпорядження від 07.10.2019 № 906 «Про утворення Ради волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації», подовжено термін прийому документів для участі в установчих зборах по формуванню нового складу Ради волонтерів до 18 листопада 2019 року.

Отже, ще раз звертаємося до тих:
- хто проживає та здійснює свою волонтерську діяльність у Дарницькому районі міста Києва;
- у кого є ідеї щодо розвитку волонтерського руху в Дарницькому районі міста Києва;
- у кого є будь-які ініціативи, пов’язані з волонтерською діяльністю в Дарницькому районі міста Києва.

Ми чекаємо саме на Вас!
Рада волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації потребує переформатування та розширення напрямів роботи.
Якщо Ви бачите себе членом команди Ради волонтерів – чекаємо від Вас наступні документи:

1. Заяву, складену у довільній формі, підписану фізичною особою або представником юридичної особи, що приймає участь у волонтерській діяльності.
2. Біографічну довідку фізичної особи із зазначенням прізвища, імені, по батькові, числа, місяця і року народження, громадянства, посади, місця роботи, відомостей про освіту, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти).
3. Відомості про результати діяльності фізичної особи, яка приймає участь у волонтерській діяльності (проведені заходи, надані послуги, реалізовані проєкти, виконані програми, друковані видання тощо) та річний фінансовий звіт (за наявності) протягом останніх 6 місяців.
4. Мотиваційний лист фізичної особи, яка приймає участь у волонтерській діяльності, в якому наводяться мотиви бути обраним до складу Ради волонтерів та бачення щодо роботи у такій раді.
5. фото 3х4 фізичної особи, яка приймає участь у волонтерській діяльності, а також посилання на офіційний вебсайт, сторінки у соціальних мережах (за наявності).

Проведення установчих зборів по формуванню нового складу Ради волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації заплновано на 29.11.2019. Про час і місце проведення буде повідомлено додатково. 

Прийом документів здійснюється в приміщенні Дарницької райдержадміністрації за адресою: вул. О. Кошиця, 11, каб. 212, відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату.
Режим роботи: Пн – Чт з 9:00 до 18:00, Пт – з 9:00 до 17:45 (обідня перерва з 13:00 до 13:45).
Відповідальна особа за прийом документів – Заіка Надія, телефон 564-90-19, [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку