Головна  →  Новини  →  17 вересня 2019

У мікрорайоні Бортничі збудують нову під'їзну дорогу та реконструюють вулицю Вирлицьку

У мікрорайоні Бортничі збудують нову під'їзну дорогу та реконструюють вулицю Вирлицьку

Замовником цих робіт визначено Комунальну корпорацію «Київавтодор», якій доручено отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельну організації, забезпечити у 2019 році розробку проектної документації, проведення її експертизи та затвердження.

З метою збільшення пропускної спроможності, створення належних умов організації руху автомобільного транспорту та пішоходів, здійснити у 2019 та 2020 роках будівництво під’їзної дороги з реконструкцією вул. Вирлицької у промисловій зоні мікрорайону Бортничі Дарницького району м. Києва, – зазначається у тексті Розпорядження.

Фінансування робіт відбуватиметься за рахунок коштів міського бюджету, за цільове та раціональне використання яких також відповідатиме КК «Київавтодор».У свою чергу, Департамент транспортної інфраструктури КМДА має подати до Департаменту економіки та інвестицій інвестиційні пропозиції аби включити даний проект до Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2018-20 рр. у частині фінансування у 2020-му році.

Перейти до спискуВерсiя для друку