Головна  →  Новини  →  9 вересня 2019

Минулими вихідними в Дарницькому районі відбулось справжнє свято футболу

Минулими вихідними в Дарницькому районі відбулось справжнє свято футболу

В захоплюючих поєдинках зійшлись футбольна команда “БРАТЕРСТВО УБД” та титулований футбольний клуб із Франції «Бандера». Зустрічі відбулись на футбольних полях Київської інженерної гімназії та ДЮСШ «Атлет» у форматі 11х11 на великому полі та у форматі футзалу 5х5. Перебіг подій товариських зустрічей був динамічним, цікавим та по-справжньому яскравим, тож глядачі та вболівальники отримали справжнє задоволення від гри обох команд.

Амбітній команді «БРАТЕРСТВА УБД», що вже звикла перемагати, на цей раз не вдалося реалізувати свої прагнення та перемогти або зіграти на рівних з командою FC «Bandera Paris» – блискучим переможцем аматорського чемпіонату столиці Франції сезону 2018-2019 років.

В цілому, перемогла дружба та взаємопорозуміння між учасниками змагань, що викликає оптимістичні сподівання на такі ж відносини між народами України та Франції.

Свято футболу відбулось завдяки:
- підтримці Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації;
- Київської інженерної гімназії в особі директора Рудей Дмитра Юрійовича;
- майстра спорту України з веслування на човнах «Дракон», срібної призерки Чемпіонату Європи, чемпіонки України з екстремального жиму, киянки року 2017 - Картавенко Ольги Григорівни;
- директора ДЮСШ «Атлет» в особі Старовойта Олександра Сергійовича.

Перейти до спискуВерсiя для друку