КМДА Київська міська державна адміністрація


5 вересня 2019

Центр ветеранів-фронтовиків у селі Циблі на Київщині запрошує на безкоштовну реабілітацію учасників АТО/ООС

Центр ветеранів-фронтовиків у селі Циблі на Київщині запрошує на безкоштовну реабілітацію учасників АТО/ООС

Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни – один з найвідоміших медичних закладів в Україні, сучасна лікарня на 600 ліжок, яка щорічно приймає понад 9 тисяч ветеранів війни з усіх регіонів України. Діяльність Центру перебуває під патронатом Президента України.

Госпіталь в с. Циблі є головною установою в загальній структурі медичних закладів по організації медичної допомоги ветеранам та здійснює організаційно-методичне керівництво обласними госпіталями ветеранів війни.

Унікальний медичний заклад, де вдало поєднуються екологічно чисті природні фактори з найсучаснішою лікувально-діагностичною базою. Оздоровленню сприяє сама природа.

З листопада 2014 року Український державний медико-соціальний центр ветеранів війни проводить реабілітацію учасників АТО. На базі закладу формується головний центр реабілітації демобілізованих бійців антитерористичної операції.

Висока кваліфікація спеціалістів медико-соціального центру зуміла привнести дорогоцінну довіру, успіх та відчуття надійності для наших пацієнтів.

Один з незмінних стандартів роботи Центру – добре та чуйне ставлення персоналу до пацієнтів. Герої-захисники залишають позитивні відгуки про роботу закладу: більшість із них висловлюють бажання ще неодноразово приїхати на реабілітацію до Центру.

Розпочато створення Центру військово-патріотичного виховання дітей та молоді, ведуться роботи з облаштування фортифікаційних споруд (окопи, бліндажі, блок-пости, польова кухня).

За детальнішою інформацією про проходження безкоштовної реабілітації звертайтеся за телефонами: +38 (050) 428-23-50 - Косенко Володимир Петрович, заступник з медичної частини; +38 (098) 611-58-68 - Мовчан Людмила Володимирівна, заступник з інформаційно-аналітичної роботи. е-mail: [email protected]

Також можна отримати додаткову інформацію на сайті: www.udmscvv.com Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3146249



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.