Головна  →  Новини  →  2 вересня 2019

Дарничани щороку відзначають День знань, а наші першокласники – Свято Першого дзвоника

Дарничани щороку відзначають День знань, а наші першокласники – Свято Першого дзвоника

Є восени такий день, коли Дарницький район наповнюється дитячим сміхом, пишними бантами, турботливо зав’язаними краватками, радісним хвилюванням та оазисами квітів. Такі знайомі усім нам дива відбуваються, коли в гості завітає новий навчальний рік.

Вітаю вас із чудовим святом — днем Знань! Тож, учіться, любі діти, старайтеся бути розумними і мудрими, сильними і добрими, допитливими і ввічливими, щоб стати справжніми синами і доньками нашої рідної Вітчизни і запам’ятайте, що всі ми живемо у великому спільному домі, який зветься ненька Україна. А Україна — це ми з вами. Якими будемо ми, такою буде і наша рідна країна. Недарма ж у народі кажуть: «Який господар, такий тин. Який батько, такий син». То ж будьте справжніми господарями у своєму спільному домі.

День знань – це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – у школу.

Саме в День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоцінену роботу розуму й серця.

Бажаю усім, хто в цей день прийшов до школи набувати знання, досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих та надійних друзів.

Найщиріші слова подяки вчителям та батькам, які щедро діляться своїми знаннями, своєю любов'ю та невтомною працею допомагають пізнавати світ, прищеплюють найвищі моральні цінності, виховують справжніх патріотів нашої держави, адже їх мудрість і доброта залишаються з вихованцями на все життя.

Виконувач обов'язків голови                                                            Василь Лозовий

Перейти до спискуВерсiя для друку