КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2019

Незалежність України - найдорожчий скарб народу

Незалежність України - найдорожчий скарб народу

Для багатьох українців День незалежності — довгоочікуване свято, яке кожен свідомий громадянин чекає з нетерпінням, адже цього дня згадуються героїчні та драматичні моменти української історії.  Крім того, це ще одна чудова можливість одягнути вишиванку, провести час у колі друзів за смачними стравами української націанальної кухні. В будь-якому разі День незалежності — свято, яким українці пишаються та вітають один одного.

Сьогодні незалежність України – запорука вільного розвитку громадян. 24 серпня 1991-го фактично відбулося відновлення державної незалежності України, яке увінчало тривалий шлях Українського народу до самостійності.

28 років незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та відстоювати свободу, захищати власний суверенітет і територіальну цілісність.

Днем незалежності України завжди з легким присмаком суму, адже століттями тривала боротьба за незалежність, суверенність кордонів і право на самоідентичність мови та культури. Тому 24 серпня прийнято згадувати героїв, які своїм внеском зробили Україну такою, яка вона є сьогодні.

Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. І тому, хочеться побажати, щоб кожен з нас, в першу чергу почав з власної незалежності! Незалежності від шкідливих звичок, незалежності від чужої думки, незалежності від усіх неприємностей. Нехай незалежно ні від чого, у нас виходить знаходити в житті позитивні моменти і радіти!

Зі святом нас, дарничани!

 

Виконувач обов'язків голови                                              Петро Захарченко



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.