Головна  →  Вакансії  →  6 серпня 2019

Про конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» - адміністраторів відділу адміністративних послуг (2 посади) управління (Центру) надання адміністративних послуг Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації

(Умови проведення конкурсу:

-  умови 1-а посада;

-  умови 2-а посада. 

Умови затверджено наказом управління (Центру) надання адміністративних послуг Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації від 03.07.2019  № 72-к

Перелік документів, необхідних для участі у конкурсі: 

  1. Копія паспорта громадянина України.
  2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою, пишеться власноручно), до якої додається резюме у довільній формі.
  3. Письмова заява, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно нього відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки.
  4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.
  5. Заповнена особова картка встановленого зразка.
  6. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (за минулий рік).
  7. Посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Кінцевий термін прийняття документів – 23 серпня 2019 року до 16 год. 45 хв. за адресою:   вул. С. Олійника, 21,  сектор з питань  управління персоналом, каб. 204, тел.  (044) 572 04 40.

Перелік тестових питань та Коротка інструкція з проходження тестування на сайті Національного агентства України з питань державної служби.

Перейти до спискуВерсiя для друку