Головна  →  Новини  →  29 липня 2019

Стоп травматизму на залізниці!

Стоп травматизму на залізниці!

У зв’язку зі збільшенням випадків невиробничого травматизму із сторонніми громадянами на залізниці, просимо Вас, розмістити інформацію в засобах масової інформації з пропагандою дотримання громадянами Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України.

Станом на 15.03.2019р. на станціях, перегонах, територіях підрозділів АТ «Укрзалізниця» внаслідок наїзду залізничного рухомого складу, падіння з нього, або інших видів впливу отримали травми різного ступеня важкості 91 стороння особа проти 103 у минулому році, у тому числі 60 зі смертельним наслідком проти 60 у минулому році.

З початку поточного року на станціях, розташованих в межах виробничого підрозділу Київська дирекція залізничних перевезень, яка забезпечує перевезення пасажирів і вантажів по території 4 областей, станом на 15.04.2019 року, самими травмонебезпечними є Київ та Київська область. Рухомим складом травмовано 10 громадян, з них 6 смертельно. Внаслідок наближення до пристроїв електропостачання травмовано електрострумом 3 сторонні особи, з них 2 зі смертельним наслідком.

Основними причинами травмування сторонніх громадян є порушення Правил поведінки громадян на залізничному транспорті України, Правил безпеки громадян залізничному транспорті України.

Перейти до спискуВерсiя для друку