Головна  →  Новини  →  2 липня 2019

БЕЗКОШТОВНИЙ ЛІТНІЙ ТАБІР «КОМПАС»: КАНІКУЛИ З КОРИСТЮ У ПАРКУ "ПАРТИЗАНСЬКА СЛАВА"!

БЕЗКОШТОВНИЙ ЛІТНІЙ ТАБІР «КОМПАС»: КАНІКУЛИ З КОРИСТЮ У ПАРКУ "ПАРТИЗАНСЬКА СЛАВА"!

З сьогоднішнього дня двері літнього відпочинкового табору відчинилися для 300 дітей Дарницького району.

Культурно - соціальний, патріотичний, просвітницький, благодійний дитячого табір «Компас», відбуватиметься в парку культури і відпочинку «Партизанська слава» з 01 липня по 06 липня 2019 р. з 9.00 до 18.00 (вул. Славгородська, 49, Зелений театр).

«Все, що робимо, має принести добро дітям». Саме таким принципом керуються організатори табору «Компас», які вчать дітей творчому мисленню, командній роботі, саморефлексії і іншим корисним навичкам майбутнього, підтримують дітей на етапі дорослішання, допомагають їм розкритися й проявити свої таланти.

Організатором даного заходу виступила РГ «Духовне відродження» за підтримки громадського діяча, мецената, політичного експерта, юриста Оксани Федоренко та Дарницька районна в місті Києві державна адміністрації.

Запрошуємо Ваших дітей! Приводьте їх до денного літнього табору «Компас». На дітей чекають: ігри, спортивні змагання, майстер-класи, квести та багато подарунків та ін. Це дійсно весело та цікаво!

«Родзинкою табору 03 липня 2019 року, буде день військово-патріотичного виховання дітей. В цей день діти відчують себе справжніми захисниками своєї Батьківщини, разом з військовими приготують справжню військову кашу, з тушонкою, зварять смачний узвар, встановлять спільно намет польової кухні та його облаштують, а ще приміряють бронежилети, проведуть годину спілкування на тему «Герої не вмирають» та ін. Команда табору та військові у цей день ставлять за мету, сформувати у молодого покоління патріотизм та любов до України, до своєї історії та утвердження духовних заповідей, виховати особисту стурбованість кожної дитини за все, що відбувається навколо, навчити сприймати чужу біду, чужий біль як власні, сприяти формуванню патріотичних почуттів», - зазначає одна з організаторок заходу Оксана Федоренко.

Партнери культурно - соціального, патріотичного, просвітницького, благодійного дитячого табору «Компас»: релігійна громада «Духовне відродження», Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація, адміністрація парку культури і відпочинку «Партизанська слава», громадський діяч, меценат, політичний експерт, юрист Оксана Федоренко, Синодальне управління військового духовенства, товариство з обмеженою відповідальністю «Українські архітектурні технології», мережа парків розваг «Планета», сімейний розважальний комплекс «Ігроленд», торгова мережа «Альонка», Свято-Миколаївський Храм на Татарці, медичний центр «Велес», міжнародна громадська організація «Aurum Soul Club», журнал «NOVA», військова частина А0799 та ін.

 
Перейти до спискуВерсiя для друку