КМДА Київська міська державна адміністрація


4 червня 2019

Вчора в парку "Позняки" відбулося потужне дитяче свято

Вчора в парку "Позняки" відбулося потужне дитяче свято

При підтримці Дарницької райдержадміністрації та завдяки Міжнародним благодійним фондам "ВО "Крила" та "Справедливість", діти та молодь з Дарниці беруть участь у щорічному фестивалі талантів та краси "Казкові мрії".

Захід був приурочений до Міжнародного дня захисту дітей. 
Нашою метою є – донести до всієї країни, абсолютно всі діти – надзвичайно талановиті, активні, цікаві, вони повинні бути соціально адаптованими, спілкуватися зі своїми ровесниками. Кожна дитина має право на щасливе дитинство.

Перед початком фестивалю проходили різні майстер-класи, дітей розважали аніматори і чарівники, вони могли сфотографуватися, прийняти участь в майстер-класах по флористиці, аква гриму, подивитись шоу мильних бульбашок, проявити величезну кількість талантів.

Велике щастя творити добро та нести щастя дітям Дарницького району, допомогти їм відчути себе частиною великого світу, в якому вони можуть бути успішними та щасливими.

Під час фестивалю відбувся конкурс талантів, фотосесія, творчі майстер-класи, конкурси краси тощо. Діти мали можливість презентувати свої художні роботи, виступати на великій сцені, а також послухати й побачити концертні номери від учасників відомих талант-шоу.
А також сьогодні в Дарницькому районі був встановлений і підтверджений рекорд України - "Наймасовіший захід в Україні для дітей з інвалідністю".

Завтра ми ще поділимося цікавими фотографіями з цього заходу. Слідкуйте за новинами на нашій сторінці.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.