КМДА Київська міська державна адміністрація


23 травня 2019

Дарницькі бейсболісти найсильніші у столиці!

Дарницькі бейсболісти найсильніші у столиці!

З 30 квітня по 14 травня пройшов відкритий Чемпіонат Києва з бейсболу у старшій віковій категорії – юніори (У18), де приймала участь команда від ДЮСШ «Дарниця».

В турніри грали 4 команди, одна з яких була представлена від Рівненської області.

Команда від ДЮСШ «Дарниця» пройшла турнір без жодної поразки і стала Чемпіоном міста Києва 2019 року. Вітаємо юних олімпійців, та бажаємо успіхів на Чемпіонаті України.

Підсумкова таблиця:
1. ДЮСШ «Дарниця» - Дарницькі Тигри
2. Рівненька область, - Західний вогонь 
3. ЗОШ №275 – Алмаз 
4. КДЮСШ «Олімп»

"Вітаємо гравців та тренерів команд, які приймали участь у чемпіонаті. Також вітаємо переможців - ДЮСШ "Дарниця", які здобули титул Золотого та Бронзового призера Чемпіонату Києва 2019 року з бейсболу, у віковій категорії U15 (гравці до 15 років).

Всі діти плідно провели час та разом навчились поєднувати спортивні тренування, яких було дуже багато, з навчальною програмою ЗЗСО, яка все ж є пріоритетною для дітей та батьків - це вважаю основною перемогою.

Дякую за підтримку та довіру батькам, Управлінню освіти Дарницького району та Дарницькій райдержадміністрації, які максимально підтримують та розвивають спорт в районі, в якому нарешті є місце бейсболу і софтболу. Не зупиняємось далі багато планів. Дякую. Разом ми сила!!!", - вітає успіх "Дарницьких тигрів" віце-президент федерації бейсболу та софтболу Києва та Київської області Євгеній Ткаченко.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.