Головна  →  Новини  →  10 травня 2019

«У колі дружної сім’ї» в рамках святкування Дня сім’ї та Дня матері

«У колі дружної сім’ї» в рамках святкування Дня сім’ї та Дня матері

11 травня 2019 року о 14.00 парк «Позняки» перетвориться на територію родинного відпочинку та творчості. Стати активним учасником заходу зможе абсолютно кожен охочий, цьому сприяє програмне розмаїття свята та дружня атмосфера. Вперше всі локації заходу умовно об’єднані у Родини, які готові надати кожному учаснику можливість проявити себе та навчитись відпочивати цікаво і корисно разом із членами своєї сім’ї. Основна ідея заходу полягає у створенні умов для формування відповідального відношення до інституту сім’ї, визначення сімейних цінностей як головної складової успішного життя людини, а також у створенні «сімейного відпочинкового поля».

На творчих майданчиках діти і батьки зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах, ігротеках, отримати консультації лікарів, психологів тощо. Пройти різнопланові тестування, взяти участь у флешмобі, на якому діти матимуть можливість акварельними фарбами розмалювати справжні джипи.

Кожен з гостей отримає гарантоване задоволення від виставки дитячих робіт Хенд Мейд та концертної програми вихованців клубів за місцем проживання.

Перейти до спискуВерсiя для друку