Головна  →  Новини  →  7 травня 2019

Не дамо жодних шансів незаконній торгівлі у парку «Партизанська слава»

Не дамо жодних шансів незаконній торгівлі у парку «Партизанська слава»

Сьогоднішній рейд, незважаючи на дощову погоду, в черговий раз виявив незаконну торгівлю у регіональному ландшафтному парку «Партизанська слава».

Дозвільної документації на розміщення МАФів за перевіреними адресами, або власників тимчасових споруд на місці не було. Неодноразово на тимчасові споруди були наклеєні приписи та оголошення про те, що власники даних споруд мають з’явитися для належного оформлення документації та поставити свої торгові точки згідно дозвільної документації. 

Більш того, виявлено працюючі дизельні генератори. 
«Продовжуємо очищувати район від незаконно встановлених тимчасових споруд, які діють всупереч закону. Кожного дня відділ контролю за благоустроєм проводить рейди з виявлення незаконних МАФів, оформлення необхідної документації для подальшого їх демонтажу. Ми ретельно перевіряємо наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд на території Дарницького району, і у разі її відсутності, опрацьовуємо питання щодо демонтажу незаконно встановленої споруди у найкоротший термін», – підкреслив очільник району Сергій Левада.

Перейти до спискуВерсiя для друку