Головна  →  Анонси  →  2 травня 2019

Перший Форум-фестиваль «Креативна персональна освіта. Практики майбутнього»

Перший Форум-фестиваль «Креативна персональна освіта. Практики майбутнього»

Автор ідеї: Ірина Крошко – автор, ідеолог і розробник персональної освіти.

Громадянська позиція кожного відданого українця:

Україна – це моя держава, українці – мій народ, українська земля – це непорушна фортеця української славетності, колиска мого роду та історії мого народу.

З сьогоднішнього дня і надалі рух «Моя Українська Земля і люди на ній» стає постійним порядком денним українців, майданчиком, де ми вчимося бути людяними, шляхетними, коли ми виокремлюємо, демонструємо та разом радіємо всьому позитивному у житті українців.

З Богом, з Миром, з Любов’ю, з Добром!          Автор ідеї: Ірина Крошко.

ФОРУМ-ФЕСТИВАЛЬ

«Креативна персональна освіта. Практики майбутнього»

– це платформа популяризації креативної індустрії; передачі та тиражування практичних досягнень дітей, юнаків та юнок, молоді, інших креативних українців в галузі здобуття персональної освіти; навчання методам комерціналізації та конвертації інтелектуального, практичного, творчого потенціалу українців у капітал; бачення шляхів оновлення освіти, створення універсального освітнього простору; прийняття рішень по проектуванню і розбудові відповідної універсальної інфраструктури.

СЛОГАНИ

Заряджайся креативними практиками майбутнього!

Майстерність набуваймо протягом життя з народження!

Якими є українці? (Все недостойне українця ми лишаємо у минулому.)

Привітними, люб’язними, доброзичливими, турботливими добродіями;

у житті – шляхетними і цілеспрямованими;

у роботі – натхненними і креативними;

з ворогами України – звитяжними і непорушними.

А головне ми є ЛЮДЯНИМИ!

Будьмо такими назавжди!

Орієнтуємось вже на ХХІІ століття!

Основоположним та непереборним фактором ефективного сталого розвитку України повинні стати управління нею креативним інтелектуальним капіталом та наймання для управління державними справами персоналу, який цілеспрямовано персонально буде підготовлений з народження на основі філософії оновленої людяної освіти, зорієнтованої вже на ХХІІ століття.

Трансформація філософії оновленої людяної освіти у філософію управління креативними знаннями і вміннями, застосування її на користь державі, громадам, родинам і кожного особисто постають засобом інтеграції державотворення, культури, науки, політики у сучасному їх інтегруючому баченні мікро і макроперспектив процесів креативного творення, модернізації виробництва, трансферу, трансформації та використання знань та вмінь.

Новим виміром трансформації філософії оновленої людяної освіти у філософію управління креативними знаннями і вміннями є:

  • об’єднання креативного інтелектуального й соціального капіталів України;
  • формування нових ролей і відношень на засадах принципу людяності між політиками, державниками, дослідниками і практиками;
  • процедури збільшення ролі використання та безпеки інформаційних мереж і технологій;
  • підготовка та креативне самовираження дітей, юнацтва та молоді;
  • створення нових форм професійного розвитку протягом життя та оновлення освіти на засадах принципу людяності;
  • проектування і розбудова відповідної універсальної інфраструктури.

Саме персоналізація здобуття освіти, підготовка до креативного самовираження дітей, юнацтва та молоді, демонстрація і тиражування креативних знань і вмінь стає підґрунтям та інструментом створення теоретичного і прагматичного клімату для перетворення українського суспільства в суспільство сталого розвитку економіки шляхом застосування креативного знання і вміння, що відображає реальність і відповідає викликам XXIІ століття.

Управління креативними знаннями та вміннями у суспільстві на сучасному етапі повинно здійснюватись через вміння демонструвати з молодого віку українській та світовій спільнотам готовність застосовувати, модернізовувати, продавати, тиражувати і передавати знання та вміння.

Чого ми ще не вміємо робити?

Дорого продавати свої переваги і досягнення, здібності переводити у капітал, упаковувати цей капітал і вигідно продавати як продукт. Нам потрібно навчитись комерціналізовувати свій персональний інтелектуальний і практичний потенціал і з цього багатіти самим та Україні.

Зробимо Форум-фестиваль «Креативна персональна освіта. Практики майбутнього» одним з таких засобів, коли ми почнемо з дитинства вчити українців продавати свій інтелектуальний, практичний, творчий капітал, а державу зробимо зручною для розвитку креативних індустрій та реалізації стартапів і змусимо її створити сприятливі умови для розвитку кожної активної, ініціативної та креативної людини з народження і протягом життя.

З чого розпочнемо?

Проведемо перший Форум-фестиваль «Креативна персональна освіта. Практики майбутнього», відкриємо на ньому і почнемо наповнювати Скарбницю людяності і креативності українців, де фіксуватимуться всі вміння українців бути наставниками інших, передавати свої вміння, а також здатність ставати взірцем українства.

Цей Реєстр новацій, творчих здібностей і вмінь (за Євгеном Ґолібардом) наповнюватиметься послужним списком особистих досягнень і здобутків кожного бажаючого громадянина України протягом життя, починаючи від раннього дитинства, а також рекомендаціями шляхетних українців. Його будуть використовувати громадяни України, бізнесові і державні інституції особливо при розгляді кандидатур для висування, обрання чи призначення на різні посади.

З послужного списку не повинні випадати роки, коли дитина старанно опановує знання, чи вдосконалює свої практичні вміння і в силу своїх можливостей служить громаді та Україні. Дитину ми повинні навчити бути людяною, критично мислити та аналізувати, вільно обирати спосіб життя, бути економічно незалежною, вміти будувати взаємовідносини зі Світом і передавати свої вміння іншим.

Форум-фестиваль відбудеться 10 – 12 травня 2019 року в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім», що є Міжнародним виставковим конгрес-центром міста Києва, який розташований на Європейській площі.

Адреса: вулиця Хрещатик, 2, Київ, 02000.

Час роботи: з 10 до 19 години.

Вхід вільний.

Оплата оренди: пошук спонсорів, благодійні внески учасників та відвідувачів

Перейти до спискуВерсiя для друку