Головна  →  Новини  →  17 квітня 2019

Наводимо лад в парку «Позняки»

Наводимо лад в парку «Позняки»

Враховуючи прохання мешканців, та ряд невирішених питань, голова Дарницького району Сергій Левада вчергове відвідав парк «Позняки», з метою перевірки ситуації щодо торгівельних тимчасових споруд, більш відомих як «МАФи», які були незаконно під’єднані до електромережі міста.

На попередньому об’їзді ми зафіксували оголені дроти, які розміщувались всупереч усім нормам техніки безпеки. Наявність таких дротів піддавала загрози життю та здоров’я для багатьох людей. Тому, було прийнято рішення про їх ліквідацію.

Спільними зусиллями Дарницької районної державної адміністрації та КП «Київсвітло» незаконний доступ до електромереж міста був припинений, а дроти, які становили загрозу для відвідувачів парку – ліквідовані.

«Сьогодні ми продовжуємо наводити порядок в парку «Позняки». Тепер, ніяких незаконних під’єднань до електромережі міста тут більше не буде» - зазначив Сергій Левада.

Також, було звернено особливу увагу на будівництво будинку за адресою Драгоманова 3З, біля озера в парку «Позняки», через яке надходило багато скарг від мешканців району. З метою встановлення законності забудови, Сергій Левада доручив відповідним структурним підрозділам зібрати інформацію про усю дозвільну документацію з метою встановлення законності забудови.

Про результати збору інформації повідомимо пізніше. Слідкуйте за оновленнями.

ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку