КМДА Київська міська державна адміністрація


3 квітня 2019

Дарниця – неймовірно красивий та сучасний район столиці

Дарниця – неймовірно красивий та сучасний район столиці

Історія нашого району дуже давня та показова. З прадавніх часів відомі поселення на території сучасного Дарницького району. Першою офіційною згадкою про Дарницю вважається 1509 рік.

Третього квітня 1935 року утворена самостійна адміністративна одиниця – Дарницький район міста Києва. І цей день вважається Днем народження району.
Сьогодні 2019 рік і ми разом починаємо змінювати Дарницький район, крок за кроком, конкретними справами.

З кожним днем Дарниця нашими спільними зусиллями буде якомога краще упорядкована, щоб мешканці та гості району, відчували комфорт, безпеку та затишок.
Нехай ростуть вгору школи та садочки, з’являються нові магазини, ресторани, клуби, дитячі та спортивні майданчики, сквери і парки! Бажаю 80 тисячам маленьких дарничан рости щирими і гостинними дітлахами, розумними і талановитими.

Щоб з кожним днем життя ставало кращим і щасливішим, хай тут розвиваються всі сфери життєдіяльності і кожен мав підстави пишатися Дарницею. Хочеться, щоб у кожного було бажання, а головне можливість внести хоча б краплину в розвиток та достаток нашого району. Спільними зусиллями ми разом зробимо Дарницю найкращою!

Хочу подякувати всім Вам за небайдужість, за підтримку і взаємну довіру. І запевняю, що всі проблеми і труднощі, через які сьогодні проходимо, ми здолаємо.

голова                                                                                                         Сергій Левада



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.