Головна  →  Новини  →  25 березня 2019

Увага! Сьогодні останній день тимчасової зміни місця голосування виборців! Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Дарницької райдержадміністрації працюватиме до 19.00!

Увага! Сьогодні останній день тимчасової зміни місця голосування виборців! Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Дарницької райдержадміністрації працюватиме до 19.00!

Виборці Дарницького району до 25.03.2019 мають змогу перевіряти своє включення до реєстру виборців та подавати заяви про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси шляхом звернень до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації.

У зв’язку з тим, що Дарницький район один з найбільших у місті Києві по кількості населення, а кількість виборців у ньому складає 286 тис. 832 особи
(без тимчасової зміни місця голосування), та зважаючи на наближення кінцевого строку щодо перевірки включення до реєстру виборців і подачі заяв про тимчасову зміну місця голосування, у райдержадміністрації почали створюватись черги виборців, бажаючих звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації.

На створення черг також впливає той фактор, що у Дарницькому районі проживає велика кількість переселенців, які теж масово почали звертатись щодо тимчасової зміни місця голосування.

Особливо збільшились черги виборців з 20 березня 2019 року, черги займають вже з 07 години ранку, а в чергах, у деяких випадках, заявники стоять разом зі своїми родичами, що впливає на скупчення мешканців в коридорах райдержадміністрації.

Райдержадміністрацією вживаються заходи щодо максимально швидкого обслуговування осіб, що звертаються. Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації працює в оперативному режимі, до справи залучені всі працівники відділу та залучаються на допомогу працівники інших структурних підрозділів райдержадміністрації.

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації працює без вихідних, робочий день розпочинається на годину раніше, закінчується на годину пізніше, 25.03.2019 відділ працюватиме до 19.00, щоб усі бажаючі, хто зайняв чергу,  були прийняті.

Для зручності заявників у коридорах райдержадміністрації розміщені додаткові стільці та поставлено кулер з водою, аби зробити час очікування мешканців максимально комфортним.

Перейти до спискуВерсiя для друку