КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2019

Новопризначений голова розпочав свою роботу з відвідування роботи ЦНАП

Новопризначений голова розпочав свою роботу з відвідування роботи ЦНАП

Районна влада, забезпечуючи роботу сучасного Центру надання адміністративних послуг, робить все для створення комфортних умов та спрощення видачі всіх необхідних для киян документів. Про це зазначив новопризначений голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Сергій ЛЕВАДА під час сьогоднішнього відвідування сучасного Центру надання адміністративних послуг Дарницького району.

Під час першого візиту Сергієм ЛЕВАДОЮ були обговорені всі проблемні питання, зокрема кадрові. Наразі існують вакансії, які розміщені на сайті Дарницької РДА. Бажаючим пропонуємо скористатися пропозицією з працевлаштування.

Тут обладнана сучасна зона ресепшена, дитячий куточок і кімната матері та дитини, зали прийому на першому і другому поверхах, зал для консультування громадян та видачі документів, зручні зали очікування, окремі кімнати для архівування документів, а біля будівлі розміщена безкоштовна стоянка для автомобілів відвідувачів.

Дарницький ЦНАП пристосований для осіб з обмеженими можливостями, зокрема, вхідна група обладнана пандусом і обладнаний санвузол для відвідувачів з обмеженими можливостями. Крім того, у приміщенні Центру збільшено кількість робочих місць до 86. В бек-офісі працюють відділ реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, відділ з питань реєстрації місця проживання.

ЦНАП працює за принципом "єдиного офісу" та "відкритого простору". В межах одного приміщення надають послуги представники різних органів влади.

"Центр надає 151 послугу – люди можуть отримати довідки та документи, закордонний паспорт, паспорт громадянина України. Процедура максимально спрощена. І наше завдання – щоб не було черг і люди витрачали мінімальну кількість часу і отримували максимальну кількість послуг", – сказав Сергій Якович.

Сергій Якович пересвідчився, що в приміщенні Центру забезпечені максимально комфортні умови для обслуговування громадян, а також зручні для відвідувачів години прийому - з 1 березня ЦНАП працює з понеділка по четвер з 09-00 до 20-00.У п’ятницю з 09-00 до 16-45.  І щосуботи з 09-00 до 18-00.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.