Головна  →  Новини  →  11 березня 2019

З нагоди Міжнародного жіночого дня у Дарницькому районі привітали матерів загиблих, жінок – учасників бойових дій

З нагоди Міжнародного жіночого дня у Дарницькому районі привітали матерів загиблих, жінок – учасників бойових дій

Напередодні Міжнародного жіночого дня у Дарницькому районі вітали матерів загиблих у війні на Донбасі, жінок – учасників бойових дій. Свято розпочалось феєричним  концертом Марини Романович «Моя весна» на сцені Палацу культури «Дарниця», що був організований Відділом культури Дарницької  районної в місті Києві державної адміністрації з нагоди Міжнародного жіночого дня. Пізніше святкову енергетику концерту підхопив Василь Блажевич, Ансамбль української пісні та побутового танцю «Громиця», Зразковий хореографічний ансамбль «Водограй». Задоволені та усміхнені обличчя жінок красномовно свідчили про те, що артисти блискуче впорались з своїм завданням та подарували  жінкам  безліч позитивних емоцій.
Після закінчення концерту, матерів загиблих у війні на Сході України, жінок – учасників бойових дій привітало керівництво Дарницької  районної в місті Києві державної адміністрації. Подяки від голови держадміністрації - за особистий вагомий внесок у захист держави, активну громадянську позицію вручали заступник керівника апарату Максим СЕМЕНЕЦЬ та заступник Відділу культури Богдана ЛУКОМСЬКА-КАБАНОВА. Їх  отримали  жінки - члени організації «БРАТЕРСТВО УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ УКРАЇНИ», матері та близькі героїв, що полягли у боротьбі за незалежність нашої країни, тендітні але сміливі та сильні духом дівчата - учасники бойових дій.

Ми схиляємось перед Вашою  мужністю, самовідданістю та патріотизмом! Ми захоплюємось та пишаємось Вами! Ми любимо та цінуємо Вас, адже Ви найкращі! Ви надихаєте нас на нові звершення та подвиги, наголосив у своєму зверненні до жінок радник голови Дарницької  районної в місті Києві державної адміністрації, голова ГС «БРАТЕРСТВО УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ УКРАЇНИ» Геннадій КОРОЛЮК.

З найкращими вітаннями та побажаннями до жінок звернулись  всі чоловіки присутні на заході.

Урочистості відбулись за підтримки Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, комітету з соціальної політики Громадської ради при Дарницькій держадміністрації, квіткової крамниці «Камелія», керівництва Палацу культури «Дарниця».

Перейти до спискуВерсiя для друку