Головна  →  Анонси  →  6 березня 2019

Цього року фонд «Серце до серця» організовує 14-ту Всеукраїнську благодійну акцію під гаслом «Дитяче серденько, живи!», яка триватиме з 1 по 30 квітня 2019 року. Кошти збиратимуться з метою придбання кардіологічного медичного обладнання у дитячі лікарні області

Цього року фонд «Серце до серця» організовує 14-ту Всеукраїнську благодійну акцію під гаслом «Дитяче серденько, живи!», яка  триватиме з 1 по 30 квітня 2019 року. Кошти збиратимуться з метою придбання кардіологічного медичного обладнання у дитячі лікарні області
Нагадаємо, що 13 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей, на які закуповується медичне обладнання та безкоштовно передається для користування в дитячі обласні лікарні України.

ВБФ «Серце до серця» (
http://sercedoserca.com.ua) веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні.
 
Організація збору коштів у рамках благодійної акції є тільки один із методів реалізації цієї мети:

Основні цілі фонду:

- розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів;
- привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;
- виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України;
- покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.

Протягом 2006-2018 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес - структур було зібрано 39 674 199, 83 грн, за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України.

Минулого року Черкаська область зібрала у період проведення акції «Почуй світ!» - 65 604, 55 грн. На зібрані в області кошти було придбано та передано у Обласну дитячу лікарню 8 слухових апаратів, що дало можливість лікувати дітей на більш якісному рівні.

З переліком обладнання, придбаного протягом тринадцяти років діяльності фонду, Ви можете ознайомитись за посиланням - 
http://sercedoserca.com.ua/ua/medichne-obladnannja/

За додатковою інформацією звертатися за телефоном (093)605-30-20.
 
Реквізити для перерахування благодійних внесків: р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної Філії ПАТ «КредоБанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227, призначення платежу: «Для Вінницької області. Благодійний внесок на придбання медичного обладнання».

Більше про Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця" : http://sercedoserca.com.ua, (093)605-30-20; [email protected].
Перейти до спискуВерсiя для друку