КМДА Київська міська державна адміністрація


15 лютого 2019

Дарниця вшанувала пам'ять учасників бойових дій на території інших держав

Дарниця вшанувала пам'ять учасників бойових дій на території інших держав

У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав громада Дарницького району взяла участь в церемонії покладання квітів до  БРДМ-2 (бойова розвідувально-дозорна машина-2) в парку ім. воїнів-інтерналіоналістів.

Тут зібралися ті, хто має бойовий або ж миротворчий досвід у збройних конфліктах - а це ветерани Афганістану та учасники антитерористичної операції на Сході країни. Керівництво Дарницької райдержадміністрації, представники громадських організацій, разом з українськими воїнами різних часів вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання. 

Українські воїни з честю виконали свій обов'язок, продемонстрували вірність присязі, мужність та героїзм, адже лише через афганську війну пройшло близько 160 тис. українців, багато з яких загинули, в тому числі 36 дарничан.

Зі словами вдячності до всіх присутніх звернулись: заступник керівника апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Максим СЕМЕНЕЦЬ, голова «Ради Ветеранів воєнних конфліктів Дарницького району» Василь БОЙЦОВ, генерал армії України Микола МАЛОМУЖ, учасник бойових дій в Республіці Афганістан Олег КУЧУК.

Завершив мітинг своїм виступом радник голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, голова  «Братерство учасників бойових дій України»  Геннадій КОРОЛЮК, який подякував ветеранам Афганської війни, що і нині боронять суверенітет та незалежність нашої країни, утверджують мир та злагоду на рідній землі.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.