Головна  →  Новини  →  15 лютого 2019

Шановні ветерани!

Шановні ветерани!

Сьогодні, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 30-ї річниці виведення військ з Афганістану ми вшановуємо воїнів, які брали участь у локальних військових конфліктах.

Ви з честю виконали тоді свій обов'язок, продемонстрували вірність присязі, мужність та героїзм. Війна навчила Вас цінувати кожний прожитий день, любити рідних, нести відповідальність за майбутнє країни, за долю прийдешніх поколінь.

Почуття справедливості не дозволяє Вам залишатися осторонь суспільно значущих проблем. Ви досі залишаєтеся у строю, бороните незалежність нашої держави, займаєтеся волонтерською діяльністю.

Український народ завжди пам’ятатиме тих, хто загинув у війні в Афганістані, і тих, хто пройшов пекло воєнних конфліктів.

Щиро дякую ветеранам локальних конфліктів за мужність в нинішній обороні рідної землі, за допомогу нашим Збройним Силам, за досвід, що передаєте молодому поколінню захисників України, за самовіддану працю заради майбутнього держави.

Бажаю всім учасникам бойових дій на території інших держав міцного здоров’я і довголіття, достатку, сімейної злагоди та мирного неба!

 

З повагою

виконувач обов'язків голови                       Петро ЗАХАРЧЕНКО

Перейти до спискуВерсiя для друку