Головна  →  Новини  →  23 січня 2019

Дарницю з ночі чистять колонами техніки від снігу

Дарницю з ночі чистять колонами техніки від снігу
З ночі 23 січня комунальними підприємствами Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації триває прибирання доріг та вулиць від снігу у районі.
 
Опівночі Київ розпочало засипати снігом. Слідкуючи за синоптичною ситуацією, спецтехніка була завчасно розташована на вихідних позиціях, що дало змогу оперативно розпочати роботи з обробки протиожеледними матеріалами районних доріг проти ковзання та снігових накатів.
 
Протягом 2-х годин, до 2-ої години ночі посипальними матеріаламии оброблено всі магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, спуски і підйоми, вулиці.
 
Після того спецтехніка розпочала наступний етап робіт - прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу.
 
46 одиниць спецтехніки та понад 450 працівників були задіяні до роботи.
 
Для більш ефективної роботи з 03.00 до 05.00 у Дарницькому районі міста Києва очищення дорожньої мережі проводилось колонами спецтехніки у кількості 4-7 одиниць в залежності від ширини проїжджої частини доріг. Крім того, особливу увагу було приділено прибиранню правої смуги доріг, щоб зранку міський громадський транспорт міг без перешкод працювати.
 
Паралельно з прибиранням, дорожники проводили механізоване та ручне прибирання підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які знаходяться на утриманні підприємств корпорації.
 
За прогнозом синоптиків, сніжитиме у столиці до ночі 24 січня. Крім того, вдень очікується посилення снігопаду.
 
Наразі продовжують роботи, триває повторна обробка та прибирання від снігу балансових територій.
 
Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись Правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки!
Перейти до спискуВерсiя для друку