Головна  →  Новини  →  23 листопада 2018

Фестиваль талановитої молоді "Молодість-2018"

Фестиваль талановитої молоді "Молодість-2018"
У 2018 році на території Дарницького району міста Києва, в черговий раз, проведено студентську Спартакіаду серед вищих навчальних закладів Дарницького району міста Києва.
 
22 листопада 2018 року в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації проведено нагородження студентської молоді, яка брала активну участь в зазначеній Спартакіаді.
 
Загалом у період з 25 жовтня по 08 листопад 2018 року на території Дарницького району міста Києва, в рамках спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів Дарницького району міста Києва були проведенні наступні змагання:
- настільний теніс (22 особи);
- волейбол (54 особи);
- шашки (20 осіб);
- шахи (20 осіб);
- футбол (39 осіб);
- змагання з легкої атлетики (21 особа);
- плавання (15 осіб);
- змагання з кульової стрільби (36 осіб).
У змаганнях взяло участь 227 студентів.
Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації було розроблено та затверджено Положення про організацію та проведення спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів Дарницького району міста Києва.
Даний захід було проведено з метою залучення студентської молоді до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя та активного дозвілля.
Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснювалося Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації.
Перейти до спискуВерсiя для друку