Головна  →  Новини  →  7 листопада 2018

GET BUSINESS FESTIVAL 2018 - 14 Лис 2018 09:00-18:00

GET BUSINESS FESTIVAL 2018 - 14 Лис 2018 09:00-18:00

14 листопада ekonomika+ та Альфа-Банк Україна проведуть фестиваль для малого та середнього бізнесу Get Business Festival 2018. Цьогоріч захід відбудеться у межах глобального тижня підприємництва – GlobalEntrepreneurshipWeek 2018Таким чином Україна долучиться до 170 країн, у яких відбудуться тисячі подій, що надихають на старт і розвиток власного бізнесу та об’єднують підприємців із потенційними співробітниками, менторами та інвесторами.

Майбутній GetBusinessFestival 2018 у цифрах:

  • 14 листопада
  • 8 сцен
  • понад 80 спікерів
  • 5 форматів обміну знаннями
  • 12 годин навчання та спілкування
  • 5 менторських сесій від провідних СЕО і власників бізнесу країни
  • 5 сесій «Перезавантаження»

Мета альянсу бізнес/медіа бюро ekonomika + та Альфа-Банку Україна – забезпечити 3000 підприємців якісним і доступним навчанням. Нагадаємо, що торік Get Business Festival надав таку можливість для 2650 підприємців з усієї України.

Get Business Festival 2018, з одного боку, відповідає вимогам сучасного бізнес-середовища щодо постійного вдосконалення та безперервного навчання, а з іншого – потребам мікро- та малих бізнесменів щодо доступу до надпрактичної інформації про те, як виживати і рости за турбулентності, диверсифікувати джерела прибутку, диференціюватися. Тому 2018 року, крім лекторіїв та практикумів (щодо стратегії, маркетингу, фінансів, IT, PR та продажів), менторських сесій від провідних СЕО і власників бізнесів, відбудуться активності з особистісної ефективності, жіночого підприємництва, обміну досвідом у форматі «підприємець – підприємцю». Окрему увагу буде приділено темі експорту.

Крім того, підприємцям запропонують новий формат пошуку точок зростання для власного бізнесу – «Перезавантаження». П’ять членів рад директорів кількох найбільших компаній країни будуть готові приділити 45 хвилин підприємцям, які шукають форми та інструменти прискорення і збільшення стійкості свого бізнесу.

Генеральний спонсор GetBusinessFestival 2018 –Альфа-Банк Україна. Генеральний партнер заходу –«OLX Україна». Освітній партнер фестивалю –StartupUkraine. Другий рік поспіль партнером події виступить компанія «Vodafone Україна». Захід відбудеться у колаборації та за підтримки Торгово-промислової палати України, Export Promotion Office, ProZorro, Центру зайнятості вільних людей, Atlas Weekend та багатьох інших.

Квитки на GetBusinessFestival 2018 можна придбати на get.delo.ua

Повна програма заходу буде розміщена на get.delo.ua 18 вересня.

Перейти до спискуВерсiя для друку