Головна  →  Новини  →  1 листопада 2018

31 жовтня 2018 року відбулось чергове відкрите засідання ради волонтерів

31 жовтня 2018 року відбулось чергове відкрите засідання ради волонтерів

31 жовтня 2018 року відбулося засідання Ради волонтерів при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації, в якій взяли участь виконувач обов’язків голови Дарницької РДА Петро ЗАХАРЧЕНКО, голова Ради волонтерів Марина ШЕРЕМЕТ, начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Наталія КОЛЯДА, члени Ради волонтерів, представники громадськості. 
В ході засідання обговорювалося багато нагальних питань, які стосуються роботи Ради волонтерів, оновлення складу, створення банку даних волонтерської діяльності та ведення сторінки у соціальній мережі Facebook. 
У свою чергу, Петро ЗАХАРЧЕНКО відзначив, що сьогодні триває тісна робота з волонтерами та волонтерськими організаціями. Дарницька адміністрація готова й надалі сприяти підтримці волонтерського руху, який є частиною комунікативного процесу між тими, хто надає допомогу та між тими, хто її потребує.
«Готовий всіляко підтримувати усі практики які будуть запропоновані та впроваджені волонтерами для користі мешканців району», - зазначив він.
По закінченні засідання відбулося обговорення структурних змін та перспектив розвитку волонтерства у Дарницькому районі.

Перейти до спискуВерсiя для друку