Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2018

Організація, яка турбується про людей

Організація, яка турбується про людей

04 жовтня 2018 року  в приміщенні закладу соціального захисту безпритульних дітей і навчально-методичного супроводу у Дарницькому районі міста Києва «Віра в життя» відбулася презентація роботи  «Комплекс послуг БФ «Асперн» в сфері соціального захисту дітей та молоді Дарницького району.

З вітальними словами до гостей звернувся керівник апарату Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації Микола КАЛАШНИК.

«Діяльність вашої організації не словом, а ділом показує високу якість допомоги дітям, особам з обмеженими можливостями, сиротам, людям, які потребують соціальної підтримки. Закликаю громаду дарниці приєднуватися до благодійного фонду «АСПЕРН» заради допомоги дітям», - зазначив він.

Президент БФ «Асперн» Віра КОШІЛЬ разом зі своєю командою детально представила основні соціальні програми:

  1. Дитячий центр міст Києва з трьома відділеннями: інтегративного професійного навчання дітей та молоді, соціальним гуртожитком «Дім на половині дороги», соціально-психологічної реабілітації дітей, що включає в себе надання цілодобової допомоги дітям та молодим людям у віці від 3 до 35 років;
  2. Центр матері та дитини, що включає в себе надання тимчасового житла вагітним жінкам і одиноким матерям з дітьми та їх соціальний супровід;
  3. Соціальне житло «Комунальна квартира «Асперн» - з надання тимчасового місця проживання для молодих сімей, родин з дітьми та з зони АТО;
  4. Допомоги сім’ям з дітьми – з надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, які знаходяться в кризовій ситуації.

В рамках презентації роботи комплексу послуг БФ «Асперн» було здійснено оглядове знайомство з наявною інфраструктурою закладу та його підопічними.

За 18 років існування благодійної організації «Фонд»Асперн» була надана практична та якісна допомога понад 1000 сімей з дітьми.

Перейти до спискуВерсiя для друку