КМДА Київська міська державна адміністрація


28 вересня 2018

У Дарницькому районі як і по всій Україні стартував пілотний проект з надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка"

У Дарницькому районі як і по всій Україні стартував пілотний проект з надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка"

В родині Маріної Наталії Юріївни 10 вересня 2018 року народилося двоє дівчат Єкатерина та Анна. Крім того в родині виховується ще одна донька.
Привітати двійнят та презентувати їм одразу два «Пакунка малюка» завітав виконувач обов’язків голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації П.ЗАХАРЧЕНКО.
«Пакунок малюка є безповоротною адресною соціальною допомогою та видається по одному на кожну дитину, а отримати його можуть мати, батько, родичі або патронатний вихователь новонародженої дитини», - зазначив П.ЗАХАРЧЕНКО та привітав родину з народженням малюків.
Сім’ї при народженні дитини отримають набір із двадцяти п’яти необхідних речей для новонароджених дітей:підгузки, пелюшки, матрац, шапочки, боді, штани-повзунки, плед-ковдра, засоби гігієни та інше.
Пакунок підтримає матеріально та інформаційно, та стане серйозною допомогою першочергово тим родинам, які через складне матеріальне становище позбавлені можливості придбати новонародженій дитині якісні предмети догляду та одягу.
Окрім одягу та інших важливих для дитини речей, пакунок також містить інформаційні матеріали, що допоможуть батькам у питаннях найкращого догляду за дитиною.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.