Головна  →  Новини  →  31 серпня 2018

Вітання з нагоди Дня знань

Вітання з нагоди Дня знань

Дорогі дарничани!

Вітаю вас із початком нового навчального року та Днем знань. Щороку дзвоник 1 вересня зворушує всіх нас – учнів, батьків, педагогів.
Це урочисте та хвилююче свято для 58000 дітей, які навчаються у садочках та школах Дарницького району міста Києва!
Особливо урочистим є сьогоднішній день для першокласників, перед якими відкриваються двері у дивовижний світ знань. Знаковим він буде і для тих молодих людей, які розпочнуть навчання у професійно-технічних та вищих навчальних закладах. 
Висловлюю найщиріші вітання педагогам і батькам, знання, досвід та підтримка яких завжди вселяють упевненість, допомагають правильно визначити життєві пріоритети.
Вірю у невичерпний інтелектуальний потенціал юних дарничан, їх нестримну творчу енергію та здатність змінити світ навколо себе.
У Дарницькому районі столиці діє нова українська школа – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут прислухаються до їхньої думки, вчать критично мислити, не боятись висловлювати власну думку та бути відповідальними громадянами. Водночас батькам теж подобається відвідувати цю школу, адже тут панують співпраця та взаєморозуміння. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.
Для досягнення успіху ми здійснюємо послідовні кроки для модернізації та реформування освітньої і наукової царини, прагнемо якісно змінити систему освіти, яка має стати міцним підґрунтям економічного розвитку Дарниці. Під мудрим керівництвом кваліфікованих педагогів Дарницького району зростають нові покоління здібних учнів, розкриваються нові зірки української науки, культури, економіки. 
Бажаю нашим дітям сміливо і впевнено крокувати стежками знань, сповнюючи світ щасливими усмішками, новими перемогами і звершеннями, бути стійкими та наполегливими у навчанні, набутті професії, реалізації своїх мрій і прагнень!
З Днем знань!

Виконувач обов’язків голови                                П.ЗАХАРЧЕНКО

Перейти до спискуВерсiя для друку