Головна  →  Новини  →  23 серпня 2018

Щиро вітаємо усіх з Днем Державного Прапора, з 27-ю річницею Незалежності України, зі сторіччям відновлення української державності!

Щиро вітаємо усіх з Днем Державного Прапора, з 27-ю річницею Незалежності України, зі сторіччям відновлення української державності!

Щороку 23 серпня, ми шануємо Державний Прапор України – це більше, ніж символ, це наш священний оберіг, знак нашої єдності і перемоги.

Наш прапор народився із споконвічних народних мрій про волю. Упродовж тисячолітньої історії однією з основоположних цінностей українців було прагнення свободи. Саме це спонукало всі покоління  боротися за свою незалежність.

Тож, відзначаючи 27-річчя від дня прийняття Акта проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року, а в цьому році 100-річчя відродження української державності ми разом сприяємо процесу українського державотворення. Сучасна Україна є спадкоємницею державно-національних традицій,  сформованих Українською революцією 1917 – 1921 років. Це Український національно-визвольний рух, який переростає в Українську революцію. Її головний історичний зміст — боротьба українського народу за своє право на свободу.

Україна продовжує відстоювати власну свободу та цілісність держави. Ця боротьба триває і нині, коли українці змушені захищати територіальну цілісність та суверенність України від агресії нашого північного сусіда.

Сьогодні синьо-жовтий прапор над позиціями наших захисників символізує перемогу в запеклій боротьбі. Ми переконані, що ми переможемо.  

Синьо-жовті стрічки та шеврони стали символом мужності українських військовослужбовців, добровольців, волонтерів. Впевнені, що наш прапор уособлюється з успішною, ефективною та заможною європейською країною.

Відродили державність, відновили незалежність, захистимо свободу! Слава Україні! Героям слава!

 

Виконувач обов'язків голови                                          П.ЗАХАРЧЕНКО

Перейти до спискуВерсiя для друку