Головна  →  Новини  →  27 липня 2018

Громадський звіт щодо роботи Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2018 року

Громадський звіт щодо роботи Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2018 року

З метою забезпечення відкритості та публічності роботи місцевих виконавчих органів влади, 27 липня в актовій залі Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації відбувся громадський звіт щодо роботи Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2018 року.

Перед громадськістю звітував виконувач обов’язків голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Петро Захарченко.

На заході були присутні депутати Київської міської ради, керівники ОСН, ОСББ, мешканці району та представники ЗМІ, представники громадської ради при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, експертів відповідних галузей та інші.

Наприкінці звіту всі бажаючі мали змогу поставити свої питання.

Ознайомитися з презентацією звіту виконувача  обов’язків голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації Петра Захарченка можна за посиланням.

Переглянути відеозапис громадського звіту щодо роботи Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації за перше півріччя 2018 року можна за посиланнями нижче: 

ПРОТОКОЛ проведення громадського звіту про роботу Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (далі - Звіт) за перше півріччя 2018 року

Перейти до спискуВерсiя для друку