КМДА Київська міська державна адміністрація


18 липня 2018

Відбулося чергове засідання комісії щодо забезпечення фінансування з міського бюджету громадських організацій в рамках програми «Соціальне партнерство»

Відбулося чергове засідання комісії щодо забезпечення фінансування з міського бюджету громадських організацій в рамках програми «Соціальне партнерство»

Вчора, 17 липня, виконувач обов’язків голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації П.ЗАХАРЧЕНКО провів чергове засідання комісії з відбору районних громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва при Дарницькій райдержадміністрації.

На комісії були присутні: депутат Київської міської ради Л.ДЕГТЯРЬОВА, начальники структурних підрозділів Дарницької райдержадміністрації, представники громадської ради та інститутів громадянського суспільства.

Члени комісії в індивідуальному порядку визначались з оцінкою по кожному проекту, враховуючи різноманітні критерії. Серед них: відповідність мети, завдань та заходів очікуваним результатам, запланованих витрат заходам, передбачених у рамках проекту, обгрунтованість  запропонованої вартості витрат, важливість отриманих результатів для цільової групи внаслідок реалізації проекту тощо.

Визначено перелік громадських організацій, які отримали фінансову підтримку з бюджету міста Києва та визначено розмір фінансової підтримки по кожній громадській організації, всього таких – 4. Протокол буде опубліковано  в розділі «Консультації з громадськістю» на офіційному сайті Дарницької РДА «darn.kievcity.gov.ua».

Підтримка громадським організаціям надається відповідно до п. 26 Порядку відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва, затвердженого рішенням Київської міської ради від 11 лютого 2016 року №89/89 Про затвердження міської цільової програми «Соціальне партнерство" на 2016 - 2018 роки та Порядку відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва (в редакції рішення Київської міської ради від 19 квітня 2018 року № 495/4559).

Також було прийняте рішення про проведення додаткового конкурсу про який буде розміщено офіційне оголошення.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.