КМДА Київська міська державна адміністрація


15 червня 2018

Відбулися громадські слухання щодо реконструкції ТЦ «ПІРАМІДА»

Відбулися громадські слухання щодо реконструкції ТЦ «ПІРАМІДА»

Громадські слухання пройшли в актовій залі гімназії №315 Дарницького району столиці у четвер, 14 червня 2018 року.

Місцеві громадські слухання мешканців Дарницького району (ж/м «Осокорки») стосувалися питань реконструкції з добудовою будівлі дрібнооптового торговельного центру (літера А) та трансформаторної підстанції (літера Б) по вулиці Мішуги Олександра, 4.

На слуханнях зібралися небайдужі до життя у районі мешканці, депутат Київської міської ради І.МІРОШНИЧЕНКО, представники Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, представники торгового центру «Піраміда», архітектори, громадські діячі.

Слухання почалися зі значною затримкою, адже тривала реєстрація учасників. Кожному зареєстрованому видавали бюлетень для голосування. Більшість спікерів, які підходили до мікрофонів, виступали за реконструкцію торгового центру з благоустроєм прилеглої території.

За результатами слухань, лише один громадянин висловився проти реконструкції. Також, стало відомо, що проектом передбачено чотири етапи , а терміни будівництва мають завершитися у до 2021 року. Водночас, торгові площі працюватимуть для відвідувачів, а будівельні роботи, за словами інвесторів, жодним чином не заважатимуть громадянам довколишніх будинків. Проект реконструкції передбачає збільшення площі будівлі майже в два рази за рахунок використання території автостоянки. При цьому зовнішній вигляд будівлі має значно покращитися. Також з’явиться сучасний  багатозальний кінотеатр, а всі приміщення переобладнають під потреби осіб з обмеженими можливостями. Власники ТЦ «Піраміда» також підтримали ініціативи присутніх у залі громадян, щодо сприяння у боротьбі зі стихійною торгівлею довкола ТЦ та зголосилися реконструювати шкільний стадіон гімназії №315 Дарницького району столиці.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.