КМДА Київська міська державна адміністрація


11 червня 2018

Нагородження переможців Відкритої першості Дарницького району з футболу серед дітей 1-4 класів загальноосвітніх шкіл

Нагородження переможців Відкритої першості Дарницького району з футболу серед дітей 1-4 класів загальноосвітніх шкіл

Сьогодні в актовій залі Дарницької адміністрації підвели підсумки роботи ДЮСШ «Атлет» за 2017 - 2018 роки та за результатами проведеного турніру нагородили найкращі команди та гравців «Відкритої першості Дарницького району м. Києва з футболу серед дітей 1-4 класів загальноосвітніх шкіл»., участь у якому прийняло 110 команд, близько 600 спортсменів. 

Відкрита першість Дарницького району м. Києва з футболу серед дітей 1-4 класів загальноосвітніх шкіл проводилась протягом травня - червня 2018 року на спортивних майданчиках зі штучним покриттям за адресами: м. Київ, вул. Тростянецька, 60 - ДЮСШ «Атлет», м. Київ, вул. Зрошувальна, 4-а - ДЮСШ «Атлет», м. Київ, вул. Поліська, 9 - СЗШ № 217.

Святковий захід з підбиття підсумків відкрив виконуючий обов’язків голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації П.ЗАХАРЧЕНКО. Також в нагородженні переможців та призерів змагань взяли участь: керівник апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації М.КАЛАШНИК, депутати Київської міської ради - Ю.СУЛИГА, Ю.ЯРМОЛЕНКО, президент футбольного клубу «Атлет» - О.СТАРОВОЙТ та директор ДЮСШ «Атлет» - Д.ПАВЛЕНКО.
Переможці та призери Відкритої першості Дарницького району міста Києва з футболу серед дітей 1-4 класів загальноосвітніх шкіл були нагороджені медалями, статуетками та кубками.

Впевнені, що серед цих дітлахів є майбутні Шевченки, Реброви, Шовковські, майбутні світові зірки. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.