КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2018

Встановили рекорд: кияни подали проектів на понад 700 млн грн. 125 проектів з Дарницького району столиці!

Встановили рекорд: кияни подали проектів на понад 700 млн грн. 125 проектів з Дарницького району столиці!

У Києві завершилася реєстрація проеків Громадського бюджету. Громадський бюджет-3 уже встановив рекорд - 489 авторів зареєстрували 1171 проект на загальну суму понад 779 мільйонів гривень. 
Для прикладу: минулого року в рамках ГБ-2 було зареєстровано 821 проект. Цікавий факт – майже половина ініціатив була подана в останні кілька годин до завершення реєстрації. Голосування за проекти Громадського бюджету-2019 проходитиме у серпні та вересні. Однак підтримати можна лише ті, які пройдуть попередню експертизу. Ідеї-переможці будуть визначені наприкінці вересня.
На реалізацію громадських ініціатив у 2019 році виділили 150 мільйонів гривень, що також є рекордом. Мінімальна вартість проекту ГБ-3 – 50 тисяч гривень, максимальна – 3 мільйони.
Дякуємо, усім активним дарничанам!
Найбільше проектів подано за категоріями "громадянське суспільство" - 332 проекти, "освіта" - 305 та "культура і туризм" - 79, а найменше в категорії "комунальне господарство і енергоефективність" - 5 проектів.

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація висловлює подяку кожному автору проектів, які пропонуються до реалізації на території Дарницького району столиці. Разом реалізуємо та забезпечимо комфорт та розвиток Дарниці!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.