Головна  →  Оголошення  →  22 березня 2018

Оголошення! Стосовно формування нового складу Спостережної комісії при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації

Оголошення! Стосовно формування нового складу Спостережної комісії при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації

Згідно з Положенням про спостережні комісії, затвердженим  постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2004 року № 429 «Про затвердження положень про спостережні комісії та піклувальні ради  при спеціальних виховних установах», припинено роботу Спостережної комісії при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації у зв’язку із закінченням строку, на який її утворено.

Запрошуємо взяти участь у формуванні нового складу Спостережної комісії при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації підприємства, установи і організації незалежно від форми власності, які бажають включити до складу комісії своїх представників, шляхом подачі пропозицій, підписаних керівником підприємства, установи, організації, або рішення керівного органу організації.

Окремі громадяни, які бажають бути включеними до складу комісії, подають заяви, підписані особисто.

Пропозиції (заяви) приймаються в кабінеті 106 у приміщенні Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (вул. О.Кошиця, 11) до 22 червня 2018 року включно.                                                                                                                                                             

Перейти до спискуВерсiя для друку