КМДА Київська міська державна адміністрація


1 червня 2018

Дитяче свято «Міні міс Дарниця-2018»

Дитяче свято «Міні міс Дарниця-2018»
Дитяче свято «Міні міс Дарниця-2018» відбулось сьогодні у Дарницькому районі міста Києва. Юні леді виборювали титул «Міні міс Дарниця-2018». 
Всі конкурсантки запам’яталися своєю неперевершеною красою, розумом, креативністю та безмежними талантами. Учасниці конкурсу проявили чудеса стійкості та цілеспрямованості, освоїли в короткі терміни основи дефіле, вразили всіх глядачів неперевершеним шармом та чарівністю. Нелегкий шлях подолали конкурсантки: дефіле у національному одязі «Діти України», візитівка, дефіле літної колекції 2018, дефіле у вечірніх сукнях.
Перемогу здобули усі, адже членам журі було дуже складно обирати серед дівчат.
Усі конкурсантки отримали корону та стрічку номінанта конкурсу. Організатори свята кожній з учасниць підготували солодкі подарунки та пам’ятні призи, створивши гарне свято.
Дівчата щасливі, батьки в захваті з відчуттями приємної втоми, адже допомогали створювати своїм дітям свято. Кожна з них уявляють себе моделями або принцесами у чудових сукнях з дивовижними зачісками і сьогодні мрія стала реальністю.
Дякуємо учасницям конкурсу «Міні міс Дарниця-2018», партнерам та співорганізаторам!!! Дитяче свято відбулось на хвилі радості, мрійливості та дівочих надій!!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.