КМДА Київська міська державна адміністрація


31 травня 2018

У Дарницькому районі пройшло засідання Духовної Ради Церков

У Дарницькому районі пройшло засідання Духовної Ради Церков

Вчора, 30 травня 2018 року відбулось чергове засідання Духовної Ради Церков при Дарницькій районній в місті Києві державній адміністрації, яке проходило в приміщенні адміністрації (вул. Кошиця, 11). Участь в засіданні взяли представники релігійних організацій району та представники Дарницької РДА на чолі з виконувачем обов'язків голови П.ЗАХАРЧЕНКОМ. 
Присутні на засіданні священнослужителі висловили свої побажання та пропозиції, зокрема щодо організації літнього відпочинку дітей Дарницького району та створення і розповсюдження брошури серед шкіл району щодо популяризації християнських сімейних цінностей.
Функціонування Ради Церков є важливим кроком в примиренні суспільства. Спільною метою влади і церкви є забезпечення права людини на свободу совісті, консолідацію українського суспільства, збереження та примноження його традиційної релігійної культури.
Завдяки такому формату, відбувається більш конструктивний діалог між владою та духовенством. Новий механізм співпраці стає запорукою реалізації спільних планів, які об’єднують різні релігійні організації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.