Головна  →  Новини  →  30 травня 2018

Дорогі дарничани!

Дорогі дарничани!

Від імені Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації та від себе особисто вітаю зі святом останнього дзвоника!
У ці дні лунатимуть чимало зворушливих і теплих слів, щоб наші випускники знайшли улюблену справу і свій особистий правдивий шлях, посіли гідне місце у суспільстві, а невдовзі свої таланти і вміння передали майбутнім поколінням. Найголовніше – вірити у свої сили, залишатися вірним своїм друзям, думкам, рідній землі, любити своїх батьків і не забувати школу. Якомога вдаліше зробіть свій професійний вибір, прагніть більшого і досягайте високої мети!
Учням, які залишають школу лише на кілька літніх місяців бажаю гарного відпочинку і нових яскравих вражень. Закликаю поважати своїх рідних і близьких, які завжди були і будуть опорою і гідним прикладом. 
Особливі слова подяки хочу висловити учителям. Дякую всім працівникам освітньої сфери Дарницького району столиці за віддану та високопрофесійну працю заради майбутнього нашої країни. 
Тисячі батьків і родичів відчувають гордість за своїх дітей та сповнюються надіями на їх успішне майбутнє. Щиро вітаю усіх із чудовим святом – Днем останнього дзвоника! Нехай це свято буде гарним підсумком усього навчального року.

З повагою, 
виконувач обов’язків голови                                                                     П.ЗАХАРЧЕНКО

Перейти до спискуВерсiя для друку