Головна  →  Анонси  →  25 квітня 2018

IV-й велопробіг "Запали свічку пам'яті жертвам Дарницького концтабору"

09 травня відбудеться IV-й велопробіг "Запали свічку пам'яті жертвам Дарницького концтабору" за наступним маршрутом: сквер "Жертвам Дарницького концтабору" на розі Харківського шосе і вулиці Сімферопольської - вул. К. Заслонова - вул. Вереснева - Парк Партизанської слави - Микільський ліс "Тропа здоров'я" - вул. Старобориспільська - вул. Бориспільська - Пам'ятний знак "На місці Дарницького концтабору" (біля прохідної військової частини по вулиці Бориспільській, навпроти будинку №32) - Монумент "Закатованим у Дарницькому концтаборі" (Дарницький ліс).

Метою велопробігу є вшанування пам'яті загиблих нагоди 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та героїв, які загинули на сході країни під час АТО, залучення молоді та батьків із дітьми до участі у житті району, патріотичне і моральне виховання підростаючого покоління, пропаганда активного відпочинку, спорту та здорового способу життя.

Дата та час проведення велопробігу: 09 травня з 10.00 до 12.00. Місце збору: ріг Харківського шосе і вулиці Сімферопольської, біля скверу «Жертвам Дарницького концтабору».

Організатори заходу: ГО «Об’єднання «Самопоміч»  у Дарницькому районі міста Києва. Відповідальна особа за організацію та проведення заходу – Денис Черкашин, контактний номер телефону: +38 (097) 946-07-15.

Перейти до спискуВерсiя для друку